7.1K42

Inspiratie opdoen voor je volgende reis (+ win gratis toegangstickets voor het Vakantiesalon Antwerpen!)

Niets fijners dan een uitgebreide vakantiebeurs om volop inspiratie op te doen voor je volgende reis.  Het Vakantiesalon Antwerpen is de grootste en gezelligste vakantiebeurs van Vlaanderen en stelt elk jaar een breed vakantieaanbod voor; van kamperen in Zweden tot een all-in vakantie in Spanje, van een cruise in de Caraïben tot een romantisch verblijf in een bed and breakfast. De beurs laat je wegdromen en al dansend de wereld ontdekken en het leuke is: dit jaar zijn ook wij erbij!

Het Vakantiesalon Antwerpen bestaat 40 jaar en viert dat met een extra boeiende editie. Thema dit jaar is immers heel erg feestelijk, namelijk ‘Dans de Wereld Rond’. Gedurende de beurs kunnen bezoekers genieten van dansoptredens, danslessen en animaties.

Verder kun je in de vier hallen van Antwerp Expo terecht bij honderden professionele exposanten uit binnen- en buitenland die hun kennis en ervaring graag met de bezoekers delen, zodat je goed geïnformeerd naar je bestemming vertrekt. Van een citytrip per trein naar Amsterdam tot een safari in Zuid-Afrika, een rondreis in Albanië of een camping in Zuid-Frankrijk: je vindt het allemaal onder één dak.

Naast de stands met klassieke vakantiebestemmingen vind je tijdens de beurs ook een aantal duidelijk afgebakende zones met volgende gespecialiseerde vakantieformules: Activityland, B&B Land, Campingland, Cruiseland, Homeland, Motorland en Ecotoerisme. Interessant voor als je op zoek bent naar iets heel specifieks!

Ook wij zijn er aanwezig!

Het Vakantiesalon pakt dit jaar ook voor het eerst uit met een heuse bloggerszone waar een aantal fijne bloggers zoals onder andere Checkoutsam, Dichtbijenverweg en The Venice Insider aanwezig zullen zijn.

En ook wij zijn erbij! Je kunt ons ontmoeten op zaterdag 27 januari. Kom gerust eens langs, we zijn benieuwd om onze lezers eens ‘in levende lijve’ te ontmoeten.

Het Vakantiesalon van Antwerpen vindt van donderdag 25 tot en met zondag 28 januari 2018 plaats in de hallen van Antwerp Expo. Meer informatie op www.vakantiesalonantwerpen.be.

Een online ticket voor het Vakantiesalon Antwerpen kost 7 euro maar wil je graag gratis naar het Vakantiesalon, neem dan deel aan onze wedstrijd: wij mogen namelijk 10 duotickets weggeven!  Hoe deelnemen? Gewoon door ons even te laten weten waar je dit jaar graag op reis wil (via info@travelboulevard.be). Geef toe: makkelijker kan bijna niet!

Succes!

  1. Hebben jullie misschien nog 2 gratis inkom kaarten voor het vakantiesalon Antwerpen?
    Wij zouden dit jaar graag naar een Griekse eiland willen gaan.
    Dank u,
    Jean-Luc

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You might also like