Welkom op Travelboulevard! Hier kom je zo nu en dan advertorials, betaalde content en gesponsorde posts tegen. Maar waarom? Simpelweg omdat het runnen van een blog tijd en geld kost. En eerlijk gezegd, deze commerciële samenwerkingen zijn voordelig voor ons allemaal: voor mij, omdat ik zo kan blijven bloggen; voor adverteerders, die waarde zien in mijn blog; en ook voor jou, omdat je gratis toegang hebt tot deze blog en hopelijk veel reisinspiratie opdoet.

Het is belangrijk om te weten dat ik alleen samenwerk met merken en bedrijven waar ik echt enthousiast over ben. Ik zal je nooit misleiden met valse beweringen over producten of diensten. Mijn mening is altijd oprecht en zonder poespas.

En trouwens, als je interesse hebt in een samenwerking, review of iets anders, stuur me gerust een e-mail naar info@travelboulevard.be. Ik zal zo snel mogelijk reageren.

Bij Travelboulevard geloof ik in transparantie en eerlijkheid terwijl ik mijn passie voor reizen met je deel. Ik waardeer je bezoek aan mijn blog en hoop dat je hier waardevolle informatie en inspiratie vindt voor jouw avonturen over de hele wereld.