Hallo en hartelijk welkom op mijn reisblog!

Toen ik met Travelboulevard begon, was ik vol enthousiasme maar had ik geen idee waar deze reis mij naartoe zou leiden en welke avonturen ik zou beleven. Maar één ding wist ik zeker: reizen brengt een glimlach op mijn gezicht en ik ben ervan overtuigd dat het ook voor anderen een bron van vreugde is, of ze nu verre oorden verkennen of liever de pracht van hun eigen omgeving ontdekken.

Mijn passie voor reizen omvat een breed spectrum aan bestemmingen en ervaringen. Ik geniet van de opwinding van een verre reis naar exotische plekken, maar ben net zo dol op de charme van korte uitstapjes dichtbij huis. Of het nu gaat om bruisende steden verkennen tijdens een citytrip, ontspannen op de gouden stranden van een tropisch eiland, slapen in een rustiek hutje midden in een weelderige jungle of me laten verwennen in een luxueus hotel – ik omarm elke unieke ervaring die mij en anderen een onvergetelijke reis bezorgt.

Op Travelboulevard neem ik je mee op mijn persoonlijke reisavonturen en deel ik boeiende verhalen, nuttige tips en handige trucs die je tijdens je eigen reis of vakantie goed van pas kunnen komen. Of je nu op zoek bent naar de beste lokale gerechten om te proeven, onontdekte pareltjes om te verkennen of praktische reistips om je avontuur soepel te laten verlopen, je vindt het hier allemaal.

Pak je koffer, zet je reishart open en laat je inspireren door de schoonheid van de wereld.

Veel plezier en geniet van elke stap van je reis!

Over mij:
 • Afkomstig uit België
 • Introverte extravert
 • Verliefd op Nederland (en een Nederlander!)
 • Netflix
 • iPhone
 • Pasta! Pizza!
 • When life gives you lemons… ask for salt and tequila

0+

Landen bezocht

0+

Jaren gereisd

0+

Posts geschreven

0K+

Trouwe volgers

Prijzen en awards

Winnaar TBA 2018 Best Winter Story
Finalist Weekend Blog & Digital Awards 2015
Derdes Weekend Blog Awards 2014

Over samenwerken en zo

Hier kom je nu en dan advertorials, betaalde content en gesponsorde posts tegen. Maar waarom? Simpelweg omdat het runnen van een blog tijd en geld kost. En eerlijk gezegd, deze commerciële samenwerkingen zijn voordelig voor ons allemaal: voor mij, omdat ik zo kan blijven bloggen; voor adverteerders, die waarde zien in mijn blog; en ook voor jou, omdat je gratis toegang hebt tot deze blog en hopelijk veel reisinspiratie opdoet.

Het is belangrijk om te weten dat ik alleen samenwerk met merken en bedrijven waar ik echt enthousiast over ben. Ik zal je nooit misleiden met valse beweringen over producten of diensten. Mijn mening is altijd oprecht en zonder poespas.

En trouwens, als je interesse hebt in een samenwerking, review of iets anders, stuur me gerust een e-mail naar info@travelboulevard.be (mogelijke samenwerkingen kunnen gesponsorde blogposts zijn, perstrips, give aways, brand promotion, brand ambassadorship, content creating…. Ik zal zo snel mogelijk reageren.

Bij Travelboulevard geloof ik in transparantie en eerlijkheid terwijl ik mijn passie voor reizen met je deel. Ik waardeer je bezoek aan mijn blog en hoop dat je hier waardevolle informatie en inspiratie vindt voor jouw avonturen over de hele wereld.

Enkele succesvolle samenwerkingen

Ik ben momenteel in  België

Heb je vragen, suggesties of wil je graag meer informatie? Aarzel niet om contact met mij op te nemen! Stuur een mail of stel je vraag via het invulformulier.

info@travelboulevard.be

  1. Beste mensen,
   Op http://travelboulevard.be/nl/schiermonnikoog/ zag ik jullie verslag van Schiermonnikoog. Top. Ik ben bezig een boek samen te stellen vol verhalen van liefhebbers van het eiland. Jullie verhaal zou daar prachtig in passen. Derhalve mijn vraag: geven jullie toestemming om het verhaal in het te maken boek op te nemen. Het wordt een boek van en voor eiland-fans, laagdrempelig en tegen een lage rpijs zodat velen er van kunnen genieten. Zou top zijn als jullie verhaal in het boek mag.

   Benieuwd naar jullie reactie,
   hartelijke groet,
   Ed Kieckens – Nieuwegein

   webbeheerder vab http://www.schirerweb.nl en lid redactie Jaarboek Schiermonnikoog

  Comments are closed.