We geven een Interhome vakantiewoning in Spanje weg!

Zin in een deugddoende vakantie onder de Spaanse zon in deze knappe villa van Interhome? Lees dan vooral vlug verder want misschien lig jij straks wel heerlijk te zonnen op dit knappe terras! Wij mogen van Interhome namelijk een weekje in deze vila weg geven: vlug je kans wagen dus!

Dit jaar zijn we trotse ambassadeurs van Interhome, specialist in vakantiewoningen met jaarlijks meer dan 5 miljoen overnachtingen. Dat is niet alleen heel erg leuk voor ons – want wij gaan binnenkort op reis voor Interhome en dat wordt heel erg bijzonder, hou onze blog in het oog voor verdere updates! – maar ook voor jullie. Wij mogen deze  want wij mogen een bijzonder knappe villa in Spanje zomaar verloten onder onze lezers.

Het vakantiehuis Toscamolino in Jávea Xàbia

Dit is ‘em dus: het vakantiehuis dat wij mogen weg geven. Knap, niet? Het huis werd Toscamolino gedoopt en is geschikt voor 4 personen. Alles wat je maar aan kunt denken voor een aangenaam verblijf is aanwezig. Er is een woon- en eetkamer met open haard en flatscreen satelliet televisie, muziekinstallatie, gratis WiFi, volledig ingerichte keuken, badkamer met douche (zowel gelijkvloer als bovenverdieping), balkon, overdekt terras, terrasmeubels, ligstoelen, barbecue, bijzonder mooi zwembad met buitendouche en vooral: een waanzinnig panorama met zeezicht!

Vakantiehuis Toscamolino is rustig gelegen in Jávea Xàbia,  op een kleine 2,5 kilometer van het zandstrand Arenal. Jávea Xàbia  vind je op ongeveer 110 kilometer van Valencia en 90 km ten noordoosten van Alicante. Geef toe: ideaal gelegen! Jávea zelf is het heel gezellig plaatsje met een winkelcentrum, supermarktjes, restaurants, bars en andere uitgaansmogelijkheden. Elke dag is er een visveiling bij de haven, in de overdekte markt. En voor de liefhebbers: duiken, zeilen, zeilen, surfen, tennis spelen, golfen, paardrijden… het is er allemaal mogelijk. En goed om weten: dankzij het bijzonder zachte klimaat kun je hier zowel zomer als winter van een toffe vakantie genieten. Eerlijk waar, we zijn stikjaloers dat we zelf niet aan onze eigen wedstrijd kunnen deelnemen!

Wat moet je daarvoor doen?

Update: deze wedstrijd is afgelopen.

Send this to a friend