Wie zijn wij?

about2

Hallo, wij zijn Nina & Jempi en dit is onze reisblog.

Toen we met travelboulevard startten, hadden we geen idee waar we aan begonnen en wat we er precies mee wilden bereiken. De waarheid is: we vonden reizen zo leuk dat we eigenlijk heel erg vervelende mensen aan het worden waren, van die irritante doordrammers die nog zo vol zijn van hun laatste trip dat ze er maar blijven over leuteren. En dus was het opstarten van een blog bijna een noodzakelijkheid; om ons enthousiasme in goede banen (blogposts) te leiden, én om andere mensen te inspireren om er ook zoveel mogelijk op uit te trekken.

Ondertussen zijn we vier jaar verder en nog steeds zijn we het liefst het hele jaar door met vakantie, al vinden we het nu ook heel erg fijn om nu en dan eens thuis te blijven en tijd vrij te maken om deze blog met leuke verhalen te vullen.

Welke reizen we het liefste maken? Moeilijk om daar een antwoord op te geven: we houden zowel van verre reizen als tripjes dichtbij, van citytrips en strandvakanties, van overnachten in een hutje in één of andere jungle als van ons in de watten laten leggen in een luxehotel… zolang het maar een toffe ervaring oplevert.

Op travelboulevard geven we je inkijk in onze persoonlijke reizen en vind je leuke en vooral nuttige verhalen met tips & tricks waar je tijdens je eigen reis of vakantie ook iets aan hebt.

Veel plezier!

Winnaar TBA 2018, Best Winter Story

Finalist Weekend Blog & Digital Awards 2015

weekend blog digital awards 2015

Winnaar (derdes) Weekend Blog Awards 2014

 1. Beste mensen,
  Op https://travelboulevard.be/nl/schiermonnikoog/ zag ik jullie verslag van Schiermonnikoog. Top. Ik ben bezig een boek samen te stellen vol verhalen van liefhebbers van het eiland. Jullie verhaal zou daar prachtig in passen. Derhalve mijn vraag: geven jullie toestemming om het verhaal in het te maken boek op te nemen. Het wordt een boek van en voor eiland-fans, laagdrempelig en tegen een lage rpijs zodat velen er van kunnen genieten. Zou top zijn als jullie verhaal in het boek mag.

  Benieuwd naar jullie reactie,
  hartelijke groet,
  Ed Kieckens – Nieuwegein

  webbeheerder vab http://www.schirerweb.nl en lid redactie Jaarboek Schiermonnikoog

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Send this to a friend