Wie ben ik?

about2

Hallo en welkom op mijn blog.

Toen ik met travelboulevard startte, had ik geen idee waar ik aan begon en wat ik er precies mee wilde bereiken. Het enige wat ik wel wist: reizen maakt mij blij en ik ben ervan ervan overtuigd dat ook voor andere mensen geldt, of ze nu graag verre oorden opzoeken of liever dichter bij huis op ontdekking gaan.

Welke reizen ik het liefste maken? Moeilijk om daar een antwoord op te geven: ik hou zowel van verre reizen als tripjes dichtbij, van citytrips en strandvakanties, van overnachten in een hutje in één of andere jungle én van mezelf in de watten laten leggen in een luxehotel… zolang het maar een unieke ervaring oplevert.

Op travelboulevard geef ik je een inkijk in mijn persoonlijke reizen en vind je leuke en vooral nuttige verhalen met tips & tricks waar je tijdens je eigen reis of vakantie ook iets aan hebt.

Veel plezier!

Winnaar TBA 2018, Best Winter Story

Finalist Weekend Blog & Digital Awards 2015

weekend blog digital awards 2015

Winnaar (derdes) Weekend Blog Awards 2014

 1. Beste mensen,
  Op https://travelboulevard.be/nl/schiermonnikoog/ zag ik jullie verslag van Schiermonnikoog. Top. Ik ben bezig een boek samen te stellen vol verhalen van liefhebbers van het eiland. Jullie verhaal zou daar prachtig in passen. Derhalve mijn vraag: geven jullie toestemming om het verhaal in het te maken boek op te nemen. Het wordt een boek van en voor eiland-fans, laagdrempelig en tegen een lage rpijs zodat velen er van kunnen genieten. Zou top zijn als jullie verhaal in het boek mag.

  Benieuwd naar jullie reactie,
  hartelijke groet,
  Ed Kieckens – Nieuwegein

  webbeheerder vab http://www.schirerweb.nl en lid redactie Jaarboek Schiermonnikoog

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.