De leukste gadgets voor reizigers: de selectie van Jempi

Noem mij gerust een gadgetfreak: slimme hebbedingen die het leven makkelijker maken, nuttige prularia waar je niet zonder meer kunt of gewoon dingetjes die zo leuk zijn dat je ze meteen wil hebben. Benieuwd welke mijn favoriete items voor reizigers en levensgenieters zijn? Komt goed uit want hier komt mijn korte maar essentiële selectie.

Het wil weer eens lukken: vraagt de onlinestore Radbag aan mij om even rond de neuzen in hun online shop om een wishlist samen te stellen met gooiden om een reis nog aangenamer te maken.

Ondergetekende kan een zotte zomergadget wel pruimen om mee uit te pakken, en als frequent reiziger is het ook leuk om een paar van die handy-travel-items/gadgets te ontdekken. Het duurt even om al die items te doorlopen (ik moet mij een weg zoeken door maar liefst 445 items) maar uiteindelijk slaag ik toch redelijk vlot in om mijn ‘favoriete 5’ samen te stellen.

Het slimme Bleutooth/NFC Bagageslot

Dit is echt iets voor mij, een volledig elektronisch hangslot dat je helemaal met de smartphone kan bedienen. Gedaan met die zoveelste code die ik toch nooit kan onthouden of die sleuteltjes ergens veilig opbergen met als risico dat ik ze pas terugvind wanneer de vakantie bijna over is.
Dit bagageslot is TSA en Travel Sentry goedgekeurd, spatwaterdicht en heeft zelfs een Track & Trace waarmee je het reilen en zeilen van je bagage kan volgen.

De coole grasslippers

Hoe cool is dit, flip-flop slippers op een bedje van kunstgras! Succes en jaloerse blikken verzekerd wanneer je met deze mobile kunstgraszoden je favoriete festival loopt rond te sjezen. Ik ben alvast fan!

Het cheeseburger strandlaken

Ik ken persoonlijk geen enkele vent die niet zot is van een lekkere cheeseburger af en toe. Vooral tijdens de zomer zijn deze vetbommen echter een no-go voor ons mannen mede door het vrouwtje/lief om haar bikinifiguur te kunnen garanderen tijdens de jaarlijkse strandvakantie. Om er ons aan te doen herinneren dat cheeseburgers nog steeds bestaan en ook om het prachtige figuurtje waar onze dames zo hard voor gewerkt hebben extra in de verf te zetten, dan is dit strandlaken een leuke aanschaf. Wanneer vrouwlief zich hierop nestelt hebben we in 1 klap onze beide favorietjes op het strand liggen! Dilemma: waar eerst in gebeten? 😉

De Star Wars bbq-tang met lichtzwaardgeluid

Barbecues zijn de uitgesproken gelegenheid om onze mannelijkheid extra in de verf te zetten. Wanneer we staan te grillen in bloot bovenlijf met frisse pint in de hand onder het oog van aanwezige vrouwelijk schoon dat hongerig op een maaltijd wacht, stijgt het testosteron-gehalte in ons tot aan het overloop-niveau.
Een grilltang is dan ook een onmiskenbare accessoire die zeker in handbereik moet liggen. Met deze Star Wars bbq-tang geven we mee wie er “the boss” van de grill is. Ohh’s, aah’s en af en toe een paar rollende ogen gegarandeerd wanneer je dat roosterende stuk rund omdraait en de Jedi-geluiden tevoorschijn komen. May the bbq-force be with you! Lekker macho 😉

De Fuji Instax mini fotoafdrukker voor smartphones

Herinner je je nog de Polaroid camera? Point, shoot, een paar keer flappen met de foto en een paar minuten later heb je een ontwikkelde foto die je direct aan je koelkast kan hangen. Tegenwoordig nemen we overal foto’s van met onze smartphone die we dan delen met vrienden op sociale media. Met de Fuji Instax mini-printer voor smartphones kan je opnieuw foto’s ontwikkelen en afdrukken op amper 16 seconden en fysiek delen aan iedereen die op dat moment bij je is. Tof dat Fuji de echte foto op filmpapier weer onder de aandacht brengt op deze manier. En zo krijgt die kale koelkastdeur in de keuken een speciaal plaatsje als herinneringsbak voor die zomerse exploten met familie en vrienden, top!

Voila dit zijn mijn favorietjes. Uiteraard zijn er nog véél meer toffe, coole en zotte zomerse items voor hem/haar/kids te vinden in de online winkel van Radbag. Verzenden doet Radbag naar zowat alle uithoeken die je maar kan bedenken, en de verzendkosten in België zijn gratis vanaf een bepaald bedrag. Ga zeker ook eens kijken naar de talrijke afgeprijsde items in de Sales categorie, een batje doen is altijd goed meegenomen!

(Disclaimer: post powered by ragbag)

Send this to a friend